Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás-kalkulátor

Felhívjuk figyelmét, hogy a Megtakarítás-kalkulátor számítása kizárólag tájékoztató jellegű. A kalkuláció során használt paraméterek kizárólag előrejelzésen és becslésen alapulnak, azok a jövőben változhatnak. A kalkulált eredményt bármilyen, előzetesen nem prognosztizálható gazdasági folyamat, szabályozási változás befolyásolhatja, így a kalkulált eredmény elérésére vonatkozóan az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár kötelezettséget nem vállal.

Járadék típusú nyugdíjszolgáltatás-kalkulátor

Az önkéntes nyugdíjpénztár tagja a nyugdíjkorhatár elérése után jogosult a nyugdíjszolgáltatást igénybe venni, amelyet egy összegben és kedvező időszaki járadék formában is kérheti. A nyugdíjszolgáltatás típusának kiválasztásához, a döntés meghozatalához, illetve tájékoztatásul szolgál a weboldalunkon elérhető Járadék kalkulátor. Az Ön által megadott néhány adat alapján megtudhatja a kalkulált járadék összegét vagy a megadott járadék összeg és járadékfedezet alapján a járadékfizetés várható időtartamát.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Járadék típusú nyugdíjszolgáltatás kalkulátor számítása kizárólag tájékoztató jellegű. A kalkulált eredményt a járadékszolgáltatás megindítását megelőzően bármilyen, előzetesen nem prognosztizálható gazdasági folyamat, szabályozási változás befolyásolhatja, így a kalkulált eredmény elérésére vonatkozóan az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár kötelezettséget nem vállal.

PÉNZTÁRSZÖVETSÉG NYUGDÍJ-KALKULÁTORA