Jelen honlapot az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár készítette kizárólag tájékoztatás céljából. A honlapon elérhető bármilyen dokumentáció és/vagy információ kizárólag akkor tekinthető ajánlatnak, ha arra kifejezett felhívás történik. A mindenkori aktuális honlapon, a hatályos elérhető információk szerepeltetése érdekében minden szükséges lépés megtörtént, ennek ellenére az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár nem vállalhat felelősséget azok mindenkori teljes mértékű valódiságáért és hitelességéért. A jelen honlapon megjelenő információk és dokumentációk külön értesítés nélkül változhatnak.

A honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk védjegyoltalom, illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelően az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár nem vállal felelősséget a jelen honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyag hozzáféréséből, azok előzetes értesítés nélküli módosításából, illetve közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap részleges vagy teljes használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, vírusból vagy vonalhibából eredő kárért és/vagy veszteségért való felelősséget az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár kifejezetten kizárja.

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárt nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek közvetve vagy közvetlenül az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár weboldalaihoz kapcsolódnak.