X

Figyelem!

OK

Üdvözöljük a
digitális
világban!

Belépek

Gyorsabb, egyszerűbb ügyintézés Ügyfélkapus hitelesítéssel!

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárnál akár online, személyes megjelenés nélkül intézheti ügyeit (az elérhető szolgáltatások listáját lentebb megtalálja), illetve ha még nem köszönthetjük tagjaink között, akkor néhány egyszerű lépésben létrehozhatja nyugdíjpénztári számláját.

Az online ügyintézés előnyei

 • ikon
  Egyszerű és gyors
 • ikon
  Környezetkímélő
 • ikon
  Visszakereshető
 • ikon
  Biztonságos

Mit kell tudnom az online ügyintézésről?

Az online ügyintézéshez egy korszerű és biztonságos megoldást, az úgynevezett Azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítést (AVDH) alkalmazza a Pénztár. A szolgáltatás igénybevételéhez Ügyfélkapu-regisztráció szükséges. Ügyfélkapu regisztráció létesítését bármely természetes személy kezdeményezheti személyesen a regisztrációs szervnél, vagy elektronikusan, amennyiben 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkezik. Az Ügyfélkapu regisztráció elérhetősége: https://regi.ugyintezes.magyarorszag.hu
Az írható pdf dokumentumok kitöltéséhez javasoljuk az Adobe Acrobat Reader használatát, melyet az alábbi helyen tölthet le:
https://get.adobe.com/hu/reader/

Ha nem kívánja letölteni és telepíteni ezt a programot, és böngészőben szeretné kitölteni az írható dokumentumot, akkor javasoljuk, hogy a hitelesítés előtt használja a Microsoft Print fo PDF alkalmazását (Windows 10 operációs rendszer esetén).
További információt talál az alábbi leírásban:

Az AVDH hitelesítési folyamat részletes leírása