X

Figyelem!

OK

Üdvözöljük a
digitális
világban!

Belépek

Gyorsabb, egyszerűbb ügyintézés Ügyfélkapus hitelesítéssel!

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárnál akár online, személyes megjelenés nélkül intézheti ügyeit (az elérhető szolgáltatások listáját lentebb megtalálja), illetve ha még nem köszönthetjük tagjaink között, akkor néhány egyszerű lépésben létrehozhatja nyugdíjpénztári számláját.

Az online ügyintézés előnyei

 • ikon
  Egyszerű és gyors
 • ikon
  Környezetkímélő
 • ikon
  Visszakereshető
 • ikon
  Biztonságos

Mit kell tudnom az online ügyintézésről?

Az online ügyintézéshez egy korszerű és biztonságos megoldást, az úgynevezett Azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítést (AVDH) javasolja a Pénztár. (A szolgáltatás igénybevételéhez Ügyfélkapu-regisztráció szükséges.)
A dokumentumok kitöltéséhez javasoljuk az Adobe Acrobat Reader DC használatát.
Ha nem kívánja letölteni és telepíteni ezt a programot, és böngészőben szeretné kitölteni az írható dokumentumot, akkor javasoljuk, hogy a hitelesítés előtt használja a Microsoft Print fo PDF(vagy Foxit PDF Reader, CutePDF,PDF creator, vagy más pdf printer ) alkalmazását (Windows 10 operációs rendszer esetén) és az így kapott dokumentumot hitelesítse.
További információt talál az alábbi leírásban:

Az AVDH hitelesítési folyamat részletes leírása

Tervezzen ütésálló jövőt és lépjen be otthonról az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárba! Most akár 10.000 Ft-tal megajándékozzuk, sőt ha már rendelkezik Babaváró hitellel, az ajándék összege akár 20.000 Ft is lehet!

Rendhagyó helyzetekben érdemes újratervezni néhány dolgot, köztük a nyugdíjas éveinket érintő pénzügyeinket is. A nyugdíjcélú megtakarítás legnépszerűbb formája az önkéntes nyugdíjpénztár, amelynek célja, hogy aktív éveinkben előtakarékoskodjunk nyugdíjas éveinkre, és ezzel megőrizzük a korábban elért életszínvonalunkat. Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár egyéni nyugdíjszámlát vezet minden pénztártag részére, amelyen folyamatosan nyomon követhetőek a befizetések, a jóváírt hozamok, valamint az adókedvezmények.

Ha szeretne bővebbet tudni az akciók feltételeiről, kattintson IDE.