George mix

Pénztári tagság létesítése George-ban

2024. február 9-től nyugdíjpénztári tagságot is lehet indítani George-ban, azaz az Erste Bank mobilalkalmazási és internetbanki szolgáltatásán keresztül.

George EGYSZERŰ, mert leegyszerűsíti a pénzügyeket és segít rendben tartani a dolgokat, hogy a fontos dolgokra koncentrálhass.

George INTELLIGENS, mert megtanulja, hogyan lehet tökéletes pénzügyi asszisztens számodra. Okos funkciókkal maximalizálja a kényelmed.

George SZEMÉLYES, mert színt visz a pénzügyekbe. Kedved szerint használhatsz mintákat, fotókat, neveket, amitől élmény lesz a bankolás.

Ha Erstés vagy, akkor a belépéshez a korábbi Erste Netbank azonosítód és jelszavad használhatod.

Részletes leírás George-ról, tudnivalók és további információk az Erste Bank weboldalán olvashatóak.

A belépés a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló 2005. évi XXV. törvény (a továbbiakban: Távértékesítési törvény) alapján valósul meg.

Hogyan tudod elindítani a belépést?

  • George Web-re vagy George App-ba történő bejelentkezést követően a Store (bevásárlókosár ikon) menübe lépve, a Megtakarítások csempére kattintva tudod kiválasztani a Nyugdíjpénztárt, majd megkezdeni a belépési folyamatot.
  • A tájékoztatók elolvasását követően, a füleken haladva meg kell adni a vállalt havi tagdíj összegét és a választott portfóliót. Minden személyes adatot George előre kitölt.
  • A folyamat sikeres lezárásához szükséges néhány nyilatkozat megfelelő módon való kitöltése.
  • Megjelenik a kitöltött belépési nyilatkozat, ellenőrizni kell a kitöltött adatokat, majd hitelesíteni kell a dokumentumot egy aláírással. Ez az aláírás egy egyszer használatos sms jelszó segítségével történik meg.
  • Ezt követően George elküldi a belépési nyilatkozatot a Nyugdíjpénztárnak, mi ellenőrizük és ha mindent rendben találunk, akkor záradékoljuk a nyilatkozatot, azaz létrehozzuk a tagságot.
  • Aláírást követően be kell állítani a havi tagdíj levonásához a csoportos beszedési megbízást.

Lépj be belépési díj nélkül

Tegyél félre most még könnyeben mint valaha. Ha George-on keresztül indítod el a belépésedet, és teljesítedet a feltételeket, akkor visszaadjuk a belépési díjat, azaz 4.000 Ft-ot.

Az akció leírása megtalálható ezen az oldalon.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Ha már erstés vagy akkor azonnal kipróbálhatod, ha van e-csatorna azonosítód. Lépj be mobilon a George App-ba, vagy számítógépen a George Web-re és kövesd a fenti lépéseket. A belépéshez a korábbi Erste Netbank azonosítód és jelszavad használhatod.

Ha még nem vagy Erste ügyfél, akkor regisztrálj!