befizetés

Nyugdíjpénztári tagdíjfizetési lehetőségek

Az Alapszabályban foglalt minimum tagdíjat (10.000 Ft) havi rendszerességgel kell megfizetni. Természetesen ennél nagyobb összeget is lehet teljesíteni bármikor, sőt eseti befizetés, az az év bármely időpontjában teljesíthető az alábbi módokon:

Egyéni tagdíjfizetési lehetőségek:

  • Átutalás: számlavezető bankjában eseti vagy állandó megbízást adhat tagdíjának befizetésére az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár 11670009-03955300-70000008 számlaszámára. Fontos, hogy a közlemény mezőben tüntesse fel adóazonosító jelét.
  • Csoportos beszedési megbízás: ezzel az egyszeri felhatalmazással a Pénztár beszedi a havi megtakarításának összegét a számlájáról. Ehhez a Pénztár felé, illetve a számlavezető bankja felé is meg kell küldje a "Felhatalmazás csoportos beszedésre" nyomtatványt. Kérjük a kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a nyomtatvány hátulján található kitöltési útmutatót. Pénztárunk csoportos beszedések teljesítésére vonatkozó eljárásrendjét az alábbi linkre kattintva érheti el: Eljárásrend a csoportos beszedés végrehajtásához

Amennyiben számlavezető bankjában elektornikusan kívánja megadni a felhatalmazást az alábbi adatokat kell feltüntetni az érvényesség érdekében:

Kedvezményezett neve: Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár

Kedvezményezett címe: 1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26.

Kedvezményezett azonosítója: A18075285

Kedvezményezett számlaszáma: 11670009-03955300-70000008

Amennyiben Ön rendelkezik Ügyfélkapu-regisztrációval csoportos beszedését online is beküldheti a Pénztárnak. Emelett a számlavezető bankja felé is meg kell adnia a megbízást vagy papír alapon vagy elektornikusan.

Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére, módosítására vagy megszűntetésére - online kitölthető

Az online ügyintézés folymatáról bővebben olvashat az alábbi oldalon: Online ügyintézés

  • Postai csekk: a nyugdíjpénztárba való belépés alkalmával, hogy ha készpénzátutalási megbízást választ fizetési módként, akkor a Pénztár megküldi a csekkeket, ha meglévő tagsága során át kíván térni erre a fizetési módra, akkor kérjük jelezze a Pénztár elérhetőségein keresztül az erre vonatkozó igényét.
  • Bankkártyás befizetés: a honlapunkon keresztül, egyszerűen és biztonságosan kártyás vásárlásként (díjmentes) rendezheti tagdíját eseti jelleggel vagy akár rendszeresen is. A rendszeres kártyás befizetéshez regisztrálnia kell a Tagi portál oldalunkon.
  • Bankfióki pénztári befizetés: Az Erste Bank fiókhálózatában bármely pénztárral rendelkező bankfiókban befizetheti tagdíját.

Munkáltatói tagdíjfizetési lehetőség:

Munkáltatója többféle módon járulhat hozzá nyugdíjas évei anyagi biztonságához.

  • Cafeteria keretében fizethet Önnek nyugdíjpénztári megtakarítást
  • Béren kívüli juttatás részeként munkáltatói hozzájárulás vagy adomány formájában utalhatja
  • Az ön felhatalmazása alapján levonhatja a béréből a havi tagdíj összegét