Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Ajánlatunk munkáltatók számára

 

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár segítségével bármely munkáltatói partnerünk, közvetlenül is gondoskodhat munkavállalói nyugdíjas éveinek biztonságáról, hiszen részben vagy egészben átvállalhatja a nyugdíjpénztári tagdíjuk megfizetését.

A munkáltatónak továbbá lehetősége van az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár Alapszabályában meghatározott munkavállalói körnek adományként is eseti vagy rendszeres juttatást adni, amelyet a munkáltató költségként elszámolhat (korlátozás nélkül csökkentheti az adózás előtti eredményt), és nem kell adót fizetnie utána. Az adományról bővebb tájékoztatót itt talál.

A munkáltatói tagdíj-átvállalás céges bevezetése előtt munkáltatói partnereinknek munkáltatói szerződést kell kötnie az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárral. Fontos, hogy a munkáltatói hozzájárulásból egyetlen olyan munkavállaló sem hagyható ki, aki legalább fél éve a munkáltatónál dolgozik.

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár munkáltatók részére szóló adatkezelési nyilatkozata itt található. A Pénztár Adatvédelmi tájékoztatója pedig itt érhető el.