Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Cégtörténet

Cégtörténet

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár (1995) névadó partnere az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. a nemzetközi Erste Bank Csoport tagja, amelynek anyaintézete a száznyolcvan éves hagyományokkal rendelkező osztrák Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG. Az Erste Bank 1997 óta van jelen Magyarországon, megjelenését követően névadóként átvette a jogelőd Mezőbank Önkéntes Nyugdíjpénztárának működtetését.

Az Erste Bank Csoport nemzetközi tapasztalata és az Erste Bank Hungary Zrt. hazai piacon megalapozott pénzügyi és szolgáltatói háttere és tőkeereje garantálja, hogy az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár a pénztártagjai nyugdíjcélú megtakarításait a lehető legnagyobb hozzáértéssel és biztonsággal kezelje.

Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár célja, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak, valamint az új és korszerű nyilvántartási rendszerével és munkatársai felkészültségével biztosítsa azt, hogy a Nyugdíjpénztárának tagjai a pénztári ügyeiket gyorsan és hatékonyan, akár a nap 24 órájában intézhessék.

Pénztári vagyon 2018

Pénztár taglétszáma 2018